Gebed voor de school

1 september 2021

Elke eerste en derde woensdag van de maand zijn er een aantal moeders die in de school samen komen om de leerlingen en leerkrachten in gebed op te dragen. Omdat er een aantal moeders gestopt zijn die geen kinderen meer op school hebben, zoeken we extra moeders die mee willen bidden. We begrijpen dat je wilt weten wat we doen.

In het kort: Een van de moeders opent door het lezen van een Bijbelgedeelte, en eventueel wat gedachten of een dagboekstukje te delen. Daarna bespreken we gebeds- of dankpunten, komende gebeurtenissen in de klassen en punten die door juf Molenaar aangedragen worden. Degenen die dat willen gaan vervolgens hardop in gebed voor. Er zijn moeders die er bijna altijd zijn, er zijn ook moeders die af en toe aanhaken. Allebei is goed.

We zitten meestal in het lokaal van Bijdehandjes waar ook speelgoed is, dus jonge kinderen die zelfstandig spelen, kunnen gewoon mee. We starten om 8.30 uur en gaan meestal rond 9.15 uur weer naar huis. Je bent hartelijk welkom, ook als je één keertje mee wilt kijken. We zien je graag, aanstaande woensdag of een andere keer om 8.30 uur in het lokaal van Bijdehandjes!

Hartelijke groet, Diana en Thamar


Terug naar het nieuwsoverzicht