Terugblik achterliggende weken

5 maart 2019

Rapportenavond
Veel ouders mochten we voor de vakantie ontmoeten bij de rapportenavonden. Dank voor uw komst! Goed om u weer te spreken! De aanmeldingen en het indelen voor de ouderavonden ging deze keer heel vloeiend. Dank daarvoor! We verwerkten zo goed als alle aanmeldingen per mail, voor onszelf werkt dat ook prettiger. Vandaar dat we vanaf volgend jaar graag de uitnodiging en alle aanmeldingen per mail versturen en ontvangen!

Actie Stichting Ontmoeting
Wat vertelde de meneer van Stichting Ontmoeting bijzondere verhalen. We zagen het voor ons hoe verdrietig het is dat sommige mensen op straat leven of niemand hebben om samen mee te eten of koffie te drinken. De voorlichting op 8 februari was de start van de actie en wat zijn de kinderen actief (geweest)! De actie loopt na de voorjaarsvakantie nog 2-3 weken door. We hopen in de nieuwsbrief van april de opbrengst bekend te kunnen maken!

Werkzaamheden
In de voorjaarsvakantie zijn er werkzaamheden in de school verricht. In de meest zongerichte lokalen (en alle ruimtes boven) is een klimaatregelsysteem aangelegd. Hiermee is de hoeveelheid zuurstof en verse lucht te regelen. Ook zorgt het op zomerse dagen voor een stukje temperatuurdaling.


Terug naar het nieuwsoverzicht