Onderbouwplein

12 september 2018

Vanaf vandaag beginnen de werkzaamheden op het onderbouwplein. Op het onderbouwplein kan een week niet gespeeld worden; daarna gaan we dubbel genieten van de mooie nieuwe toestellen! Tijdens de werkzaamheden wordt een deel van het plein afgezet. In de grote pauze gaan de kinderen van de groepen 5-8 op de straat spelen (afgebakend terrein), zodat de kinderen van groep 1-4 het 'grote' schoolplein kunnen gebruiken!

Het is misschien goed om te weten dat wanneer wij als leerkrachten verantwoordelijk zijn voor de kinderen (onder schooltijd), de kinderen van groep 1-4 niet op het grote klimrek voor de school mogen (is bovenbouwrek); dit ivm mogelijke ongevallen. Staat u dit zelf wel toe terwijl u in de buurt bent; wilt u dan zelf ook op hen letten?

Daarnaast hadden we de regel dat er geen bal op het plein mag; ook voor schooltijd niet. Die afspraak was een beetje verwaterd. Vanaf nu willen we dat graag voor de veiligheid van de kinderen en de ouders op het plein (en van de ramen) weer invoeren!


Terug naar het nieuwsoverzicht