Kennismaking juf Molenaar

9 maart 2018

Ik wil me kort aan u voorstellen. Mijn naam is Erna Molenaar, vanaf 1 maart ben ik de nieuwe directeur op de Johannes Calvijnschool. Ik woon in Woudenberg, ben 35 jaar en heb de afgelopen 14 jaar als bovenbouwleerkracht op de Wartburg in Woudenberg gewerkt, waarvan ruim 10 jaar als teamleider bovenbouw.

Het dagelijks werken met en voor kinderen geeft veel vreugde, ze zijn vaak open en puur. Het lijkt me prachtig om samen met het team voor de ruim 110 kinderen van de Calvijnschool te zorgen!

Juf Ruijgrok schreef bij haar afscheid dat de nieuwe directeur goud in handen heeft; een grote verantwoordelijkheid! Maar ik hoef het niet alleen te doen! Een hardwerkend en betrokken team van meesters en jufs heb ik al ontmoet, en boven alles bidden we om de hulp en de zegen van God!

Deze kennismaking is slechts kort en maar van een kant. Ik hoop u de komende weken in de hal, op het plein, op de komende rapportenavond te ontmoeten. Heeft u vragen, zorgen of wilt u gewoon iets (moois) delen? Kom gerust langs. Welkom!

Mijn gegevens zijn
Erna Molenaar
Gouden Regen 16
3931 ZE Woudenberg
Tel 033 2867668
Mail: directie@calvijnschool.info
Telefoonnummer overdag: 033 -4614713


Terug naar het nieuwsoverzicht